Witte Zwitserse herder

De ideale vriend in het gezin

Witte Zwitserse herder

De witte Zwitserse herdershond is een middelgrote hond die door zijn zachtaardig karakter een ideale vriend is voor jong en oud.
 De Zwitserse herder is nog een redelijk onbekend ras doordat het nog maar een tiental jaren geleden erkend werd door het FCI (Fédération Cynologique Internationale).

Doordat de kweek van de Zwitserse herder van in het begin streng gecontroleerd werd, is het ras heel gezond gebleven. Daardoor onderscheidt de Zwitserse herder zich van andere rashonden. Een professionele kweker gaat dan ook verstandelijk te werk, en selecteert in de eerste plaats op gezondheid.

Grootgebracht met zorg

Witte Zwitserse herder

‘Linde’s White Wolves’ is een topkwekerij, over heel de wereld bekend voor de goede gezondheid van haar honden en puppy’s.

Een gezonde Witte Zwitserse herder heeft geen dysplasie, DM of MDR1 en werd daarvoor door specialisten getest en goedgekeurd.
 Met honden die niet aan de hoogste eisen voldoen, wordt niet gekweekt. Daardoor onderscheidt ‘Linde’s White Wolves’ zich.

Een gezond ras behouden, met als gevolg gelukkige eigenaars, is een onbetwiste prioriteit.

Witte Zwitserse Herdershonden beschikbaar

Linde’s White Wolves is centraal gelegen voor zowel nationale als internationale klanten. Onze fokkerij bevindt zich in de achtertuin van Pairi Daiza, op slechts 1 uur rijden van Brussels Airport en 2 uur vanuit Calais of de UK. We staan je met plezier te woord in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Onze informatie