Witte Zwitserse herder pup

Opvallende schoonheid

Witte Zwitserse herder pup

De witte Zwitserse herder wordt beschouwd als de ideale familiehond door zijn zachtaardig vriendelijk karakter. Hij bindt zich niet slechts aan één baas zoals het bij de Mechelse herder het geval is, maar is vriendelijk en meegaand voor alle leden van het gezin, tot de kinderen toe.

Vanaf zijn geboorte en voor de rest van zijn leven is hij een betrouwbare gezinshond, wat niet altijd gezegd kan worden van de Duitse herder waaruit hij lang geleden voortsproot.

Door verstandig kweken van generatie op generatie is de witte Zwitserse herder pup niet alleen uitgesproken mooi en lief, maar bovendien uitermate gezond.

Grote passie voor honden

Witte Zwitserse herder pup

Deze kwaliteiten werden door topkwekerij ‘Linde’s White Wolves’ in belangrijke mate verhoogd door de natuurlijke, alternatieve manier van kweken.Met een grote passie voor honden, en in het bijzonder voor de witte Zwitserse herder, streeft Linde ernaar om gezonde vriendelijke puppy’s te kweken met het oorspronkelijke uiterlijk van de prachtige witte wolf.

Haar ‘witte wolfjes’ die met veel liefde gekweekt werden, hebben een stabiel karakter. Ze zitten goed in hun vel en vertonen een gezond zelfvertrouwen, wat hen tot een vriendelijke familiehond maakt.

Witte Zwitserse Herdershonden beschikbaar

Linde’s White Wolves is centraal gelegen voor zowel nationale als internationale klanten. Onze fokkerij bevindt zich in de achtertuin van Pairi Daiza, op slechts 1 uur rijden van Brussels Airport en 2 uur vanuit Calais of de UK. We staan je met plezier te woord in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Onze informatie