Witte herdershond puppy

Actieve vriendelijke herder

Witte herdershond puppy

De witte herdershond is een actieve vriendelijke herder die zich onderscheidt van de Border Collie doordat hij ook rustig is.

Hij houdt van wandelen, lopen en sporten, maar is binnenshuis een zachtaardige rustige hond die tevreden is om deel uit te maken van het gezin. De Zwitserse witte herder vraagt om een degelijke consequente opvoeding. Hij weet snel wat wel en niet mag en ontpopt zich tot een brave familiehond die iedereen wil behagen.

Gezond en een goed karakter

Witte herdershond puppy

Het unieke van een witte herdershond puppy is dat hij door zijn grote intelligentie gemakkelijk op te voeden is en zelfs als blindengeleidehond wordt ingeschakeld. Een topkweker kent het belang van goed gedrag en aangepaste manieren en leert de puppy’s van kleins af aan de eerste regels. Dit maakt verdere opvoeding gemakkelijker.

Een witte herderspup groeit uit tot een middelgrote hond die graag buiten is en mee uit wandelen gaat. Daar hij geen jager is, kan hij ook zonder aangelijnd te zijn uitgelaten worden, wat een groot voordeel is op de wandeling in open natuur. Dan kan hij zich naar believen uitleven, wat zijn mentale en fysieke gezondheid ten goede komt.

Topkwekerij ‘Linde’s White Wolves’, gespecialiseerd in gezondheid en goed karakter, kweekt witte herderspuppy’s die vanaf de geboorte goed worden gesocialiseerd. Als ze groot genoeg zijn, gaan ze allemaal mee op wandel en krijgen de kans veel te spelen in de natuur en door andere roedelleden en hun kweker goede manieren te leren.

Dit is van groot belang om uit te groeien tot een evenwichtige, sociale familiehond.

Witte Zwitserse Herdershonden beschikbaar

Linde’s White Wolves is centraal gelegen voor zowel nationale als internationale klanten. Onze fokkerij bevindt zich in de achtertuin van Pairi Daiza, op slechts 1 uur rijden van Brussels Airport en 2 uur vanuit Calais of de UK. We staan je met plezier te woord in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Onze informatie