Witte herder pup

Opvallende schoonheid

Witte herder pup

Puppy’s zijn altijd schattig, maar de witte herder pup is meer dan dat…De witte herder pup springt in het oog door zijn opvallende schoonheid – zijn spierwitte vacht, zijn zwarte oogjes en neus, zijn mooie bouw.

De witte herder pup valt op door zijn levendigheid, nieuwsgierigheid, gekoppeld aan vriendelijkheid. Een goed gesocialiseerde puppy van een professionele kwekerij komt direct naar je toe en biedt je zijn spontane vriendschap aan.

Topkwekerij ‘Linde’s White Wolves’ is gespecialiseerd in dit unieke ras en geeft het vriendelijke karakter van de Zwitserse witte herder een extra duwtje door vanaf de geboorte van de puppy’s te werken aan het opbouwen van vertrouwen met mensen.

Evenals zijn oorspronkelijke voorouders, de Duitse Herder, is de witte Zwitserse Herder zeer intelligent waardoor hij ook wordt ingezet als blindengeleidehond. Zijn intelligentie blijkt al snel doordat hij zo gemakkelijk leert.

Gedeeltelijk opgevoegd

Witte herder pup

Goede gewoonten aankweken van in het begin is dan ook de verstandelijke taak van een topkweker. Daardoor worden de puppy’s al gedeeltelijk opgevoed. Een witte herder pup van ‘Linde’s White Wolves’ is zo goed als zindelijk als hij vertrekt bij de kweker, wat als een enorm groot voordeel beschouwd wordt.

Hij volgt je overal waar je ook gaat, is speels en lief maar heeft toch al geleerd om niet meer in je handen te bijten of op je te springen. Uiteraard moet de nieuwe eigenaar verder werken aan de socialisatie en opvoeding.

Als kweker met een hart blijft Linde begaan en beschikbaar om iedere nieuwe eigenaar verder te helpen.

Witte Zwitserse Herdershonden beschikbaar

Linde’s White Wolves is centraal gelegen voor zowel nationale als internationale klanten. Onze fokkerij bevindt zich in de achtertuin van Pairi Daiza, op slechts 1 uur rijden van Brussels Airport en 2 uur vanuit Calais of de UK. We staan je met plezier te woord in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Onze informatie