Witte herder kopen

Verantwoordelijkheid

Witte herder kopen

Een witte herdershond in huis halen is een grote verantwoordelijkheid. Je staat op het punt een levend wezen te adopteren met grote gevoeligheid, eigen noden en verlangens.

Een witte herder hecht zich aan ‘zijn’ familie, en wil liefst zo veel mogelijk samen zijn met één van hen. Een topkweker verlangt dan ook dat je de tijd hebt om met je hond bezig te zijn en er mee te gaan wandelen. Op zijn minst moet hij binnen in huis mogen als je thuis bent, en beschikken over een tuin als je weg bent of slaapt.

Van alle hondenrassen is de witte herder één van de gevoeligste. Er wordt wel eens gezegd dat hij ‘high-sensitive’ is. Dit heeft als voordeel dat hij zeer intelligent is en gemakkelijk opvoedbaar, maar het vraagt ook het nodige geduld om hem op een zachtaardige manier te leren wat mag en niet mag.

Zachtaardig karakter

Witte herder kopen

Kwaad worden en roepen is dus zeker geen optie! Een witte herder kan niet vergeleken worden met een Mechelaar. De witte is niet agressief maar zachtaardig van karakter. Hij wil harmonie in de familie aanmoedigen en zal er alles voor doen om hiertoe bij te dragen.

Last but not least is de witte herder een gezonde hond die gezond wil blijven en verlangt dat je bereid bent om te betalen voor een kwaliteitsvolle voeding.

Linde’s White Wolves’ is een topkwekerij met liefde voor de witte herder en verlangt van de nieuwe eigenaars dat de beslissing om een Zwitserse witte herder aan te schaffen een weldoordachte keuze is…

Witte Zwitserse Herdershonden beschikbaar

Linde’s White Wolves is centraal gelegen voor zowel nationale als internationale klanten. Onze fokkerij bevindt zich in de achtertuin van Pairi Daiza, op slechts 1 uur rijden van Brussels Airport en 2 uur vanuit Calais of de UK. We staan je met plezier te woord in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Onze informatie