Witte herder fokker

Honden kweken is niet moeilijk, goede honden wel!

Witte herder fokker

Er zijn fokkers, goede fokkers en topfokkers. Als je zeker wil zijn van de kwaliteit van je hond, ga je op zoek naar een topfokker. Die zijn er niet veel en onderscheiden zich op vele punten:

Één ras: Iedere topfokker heeft een voorliefde voor een bepaald ras dat hij nauwkeurig bestudeerd heeft en door en door kent. Dit is belangrijk om op de juiste manier te kunnen kweken, de goede eigenschappen te vergroten en de slechte door selectie er uit te halen.

De passie voor één ras, de Zwitserse witte herder, leidt tot specialisatie, wat zich uit in een extreem goed karakter, top gezondheid én unieke schoonheid. Deze honden zijn naast sublieme familiehonden ook geschikt voor schoonheidswedstrijden en andere topkwekers. Hierdoor wordt het ras verbeterd en verfijnd.

Beste voeding

Witte herder fokker

De kwaliteit van de voeding is bepalend voor de gezondheid én schoonheid van de witte herder. Een topkweker kijkt op dit vlak niet naar de prijs en geeft de allerbeste voeding die er bestaat. Van generatie op generatie leidt dit automatisch tot super gezonde honden met een evenwichtig karakter.

Een topfokker geeft dan ook een voeding die qua prijs gevoelig duurder is dan de ‘gangbare’, maar kan daardoor garant staan voor een goede gezondheid. Hij verlangt er naar, zijn kennis hieromtrent over te dragen op de nieuwe eigenaars om er zelf ook zeker van te zijn dat zijn puppy’s gezond blijven en goed uitgroeien.

Liefde en welzijn

Witte herder fokker

Zwitserse witte herders hebben de eigenschap veel bij hun baasje te willen zijn. Voor honden waarmee gefokt wordt geldt dezelfde regel…Een topkweker wil contact behouden met zijn honden. Ze komen regelmatig binnen, er wordt mee gewandeld en gespeeld, ze worden geknuffeld, leven niet alleen, en zijn duidelijk gelukkig.

Een topfokker kweekt met Liefde en is begaan met zijn honden. Hij is de hele dag bezig met de verzorging, opvoeding, socialisatie van de puppy’s en de ouderdieren. Een topkweker verlangt dat zijn puppy’s goed terecht komen in een liefdevol gezin.

‘Linde’s White Wolves’ is een topkwekerij en beantwoordt aan de strenge bovenstaande eisen. Daardoor is ze wereldbekend en staat op goede voet met andere topkwekers over heel de wereld, waar ze terecht kan voor nieuwe bloedlijnen.

Witte Zwitserse Herdershonden beschikbaar

Linde’s White Wolves is centraal gelegen voor zowel nationale als internationale klanten. Onze fokkerij bevindt zich in de achtertuin van Pairi Daiza, op slechts 1 uur rijden van Brussels Airport en 2 uur vanuit Calais of de UK. We staan je met plezier te woord in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Onze informatie